Zvyšování atraktivity informačních systémů pro cestující metra (Současné problémy v kolejových vozidlech, 2021)
Moderní informační systém pro metro – PIS+, aplikace na konkrétní projekt. Možnosti navigace při přestupu na další spojení. Podpora při orientaci a navigaci pro osoby se sníženou pohyblivostí. Optimalizace pohybu cestujících v rámci stanice metra, zvýšení efektivity při výměně cestujících. Možnosti úprav z tzv. Train office.
Keywords: informační systém; metro; orientace; navigace; cestující s omezenou schopností pohybu