Inovace v oblasti elektrických jednopodlažních jednotek typu "panter" (Současné problémy v kolejových vozidlech, 2021)
Popis inovací druhé generace jednopodlažních elektrických jednotek typu „panter“. Tato prezentace slouží k seznámení s nejvýznamnějšími změnami, které zásadním způsobem zlepšují původní koncepci.
Keywords: Regiopanter; InterPanter; elektrické jednopodlažní jednotky; inovace