(untitled) (Současné problémy v kolejových vozidlech, 2025)
Popis projektu DACFIT v návaznosti na všechny pracovní oblasti a činnosti související s DAC v rámci projektu Europe’s Rail Flagship Project 5. Zkušenosti z analýzy možností zabudování DAC do stávající flotily nákladních vozů a lokomotiv, kterou řeší VÚKV ve spolupráci s partnery projektu. Diskuse širších souvislostí s ohledem na možnosti budoucího inteligentního nákladního vozu.