(untitled) (Současné problémy v kolejových vozidlech, 2021)
Představení firmy Stadler Rail, zařazení konstrukční kanceláře Stadler Praha v rámci skupiny Stadler Rail a informace o realizovaných projektech v zemích střední Evropy. Podrobnější představení jednotlivých realizovaných projektů nových kolejových vozidel, informace o zajímavostech či specificích jednotlivých projektů, které byly kompletně či alespoň částečně zpracovávány ve Stadler Praha.