(untitled) (Současné problémy v kolejových vozidlech, 2021)
Příspěvek se zabývá popisem elektrické jednotky typu 16Ev z produkce ŠKODA TRANSPORTATION a.s. / ŠKODA VAGONKA a.s. Elektrická jednotka bude nasazena do provozu na širokorozchodných tratích v Lotyšsku. Provozovatelem vlaků budou Lotyšské železnice (Pasažieru vilciens).