„ENVIROTAINER ®“ AKO RIEŠENIE PRE LOGISTIKU „COLD CHAIN“ (Perner's Contacts, 2006)
Článok sa zaoberá vysvetlením pojmu logistika „cold chain“. Zdôrazňuje aktuálnosť problematiky a jej rastúci význam v meniacich sa podmienkachobchodného trhu. Jadrom príspevku je predstavenie kontajnera špeciálne určeného pre logistiku „cold chain“, nazývaného „Envirotainer ®“.