K PROBLEMATIKE PRÍSTUPU K POŠTOVEJ SIETI A TVORBE TARIFNÉHO SYSTÉMU (Perner's Contacts, 2006)
Príspevok sa zaoberá možnosťami prístupu do poštovej siete verejného poštového operátora pri úplnej liberalizácií poštového trhu a tiež otázkou tvorby osobitných taríf pre stanovenie cien za poskytované poštové služby pri prístupe do jednotlivých bodov poštového reťazca.