LIKVIDACE POJISTNÉ UDÁLOSTI PŘI DOPRAVNÍ NEHODĚ (Perner's Contacts, 2006)
Příspěvek se zabývá významem pojištění motorových a nemotorových vozidel, následně prací likvidátora a likvidací dopravní nehody. Dále je uveden modelový příklad dopravní nehody a její zpracování z hlediska pojišťovny.