(untitled) (Perner’s Contacts, 2006)
Obsah příspěvku je zaměřen na vývoj překládacích zařízení pro překládku kontejnerů ISO zejména v námořních přístavech. Jedná se o možnost využití tzv. dvojitých spreadrů pro urychlení překládky mezi námořní a pozemní (železniční, silniční) dopravou.