(untitled) (Perner’s Contacts, 2006)
Příspěvek se zabývá historií a rozvojem kontejnerové dopravy v Německu, zejména v prvním kontejnerovém terminálu v Německu a to v Bremenhavenu. Jsou zde uvedeny základní informace o terminálu, jeho historii a současném rozvoji. V úvodu je zmíněno také o prvních kontejnerech, které se používaly zejména v námořní dopravě.