(untitled) (Perner’s Contacts, 2006)
Príspevok sa zaoberá problematikou zasielateľstva a sprostredkovania prepravy. Príspevok poukazuje na správne používanie pojmov predovšetkým v právnej oblasti a taktiež poukazuje na možné problémy súvisiace s nesprávne používanými pojmami. V ostatnej časti príspevku je uvedený rozdiel medzi zasielateľstvom a sprostredkovaním prepravy z pohľadu objednávateľa.