(untitled) (Perner’s Contacts, 2006)
Tento odborný příspěvek je zaměřen na rozvoj terminálů kombinované dopravy v České republice. Podstatou příspěvku jsou návrhy napojení terminálů na dopravní infrastrukturu a možných prostorových uspořádání terminálů.