MECHANISMUS POJEZDU A ZDVIHU ZDVÍHACÍHO ZAŘÍZENÍ (Perner's Contacts, 2016)
Příspěvek popisuje konstrukční návrh pojezdového mechanismu a mechanismu zdvihu jeřábového vozíku, který bude instalován na dvounosníkový most zkušebního zařízení mostového jeřábu.
Keywords: jeřábový vozík; zdvihový mechanismus; pojezdový mechanismus