RIADENIE DOPRAVY AKO PROSTRIEDOK PROTI VZNIKU KRIZOVÝCH SITUÁCIÍ (Perner's Contacts, 2007)
V podmienkach Slovenskej republiky je riadenie dopravy ako jeden z možných nástrojov ako predchádzať vzniku krízových situácii. Článok pojednáva o možnosti využitia inteligentných dopravných systémov a ich úlohu v dopravnom systéme.
Keywords: Krízová situácia; integrovaný dopravný systém; riadenie dopravy