MODELOVANIE PREPRAVNÝCH NÁROKOV V PRÍMETSKEJ AUTOBUSOVEJ DOPRAVE (Perner's Contacts, 2007)
Prepravné nároky v prímestskej autobusovej doprave v súčasnosti predstavujú problém, ktorý spôsobuje určité ťažkosti v oblasti plánovania a determinovania prepravnej ponuky vo vzťahu k výkonom vo verejnom záujme. Preto je nutné, aby sa prepravné nároky determinovali pomocou metód, ktoré dokážu predvídať a odhadnúť prepravné nároky v priestore a čase.
Keywords: prímestská autobusová doprava; modelovanie dopravy; prepravné nároky