HROZBY TERORISMU V ŽELEZNIČNEJ DOPRAVE (Perner's Contacts, 2007)
Skúmanie možných hrozieb terorizmu v železničnej doprave je jednou z dôležitých činností krízového manažmentu dopravy. Počnúc identifikáciou možných cieľov teroristických útokov, cez návrh opatrení na odhaľovanie možných hrozieb až po návrhy na technické a technologické opatrenia v železničnej doprave.
Keywords: terorizmus v železničnej doprave; identifikácia hrozieb