ANALÝZA PONUKY VYBRANÝCH PRODUKTOV MOBILNÝCH OPERÁTOROV V SR (Perner's Contacts, 2007)
Príspevok oboznamuje čitateľa so slovenským mobilným telekomunikačným trhom a porovnaním dvoch vybraných produktov spoločnosti Orange Slovensko a T-Mobile Slovensko.
Keywords: Telekomunikácie; telekomunikačný trh