ORGANIZACE SILNIČNÍCH DOPRAVNÍCH PROUDŮ V OBLASTI VRÁTNICE ŽDB, a.s. (Perner's Contacts, 2007)
Příspěvek popisuje prováděnou studii organizace silničních proudů v oblasti vrátnice č. 2 v závodě Železárny a drátovny Bohumín, a.s., s cílem řešení současné nedostatečné propustnosti tohoto dopravního uzlu. V příspěvku je stručně popsán současný stav a prezentován vlastní návrh řešení organizace silničních proudů.
Keywords: organizace silničních proudů; vnitropodniková doprava; logistika