TVORBA TURNUSŮ NÁLEŽITOSTÍ (Perner's Contacts, 2007)
Článek uvádí dva způsoby tvorby turnusů náležitostí ve veřejné linkové dopravě. Jedná se o tvorbu turnusů s ohledem na produktivitu jízd a prostoje a o využití přiřazovacího problému.
Keywords: turnus, dopravní proces, osobní doprava