VYBRANÉ ASPEKTY KVALITATÍVNYCH PARAMETROV SLUŽIEB ŽSR (Perner's Contacts, 2006)
Príspevok sa zaoberá aktuálnou problematikou riešenia kvalitatívnych parametrov služieb ŽSR a úrojedným z predmeto vňou železničnej infraštruktúry na Slovensku. Táto oblasť jev výskumnej úlohy VEGA 1/1236/04 „Metodika identifikácie a analýzy prvkov kvality v dopravných službách“, riešenej na Katedre železničnej dopravy
Keywords: železničná doprava; infraštruktúra; kvalita