ZPŘESNĚNÍ ANALÝZY ZÁZNAMU POHYBU DRÁŽNÍCH VOZIDEL (Perner's Contacts, 2010)
Příspěvek ukazuje možnosti použití nástrojů Microsoft Office pro rychlou analýzu záznamu pohybu drážních vozidel, který je zaznamenán na papírovém proužku registračního rychloměru. Dále ukazuje některé postupy výpočtu parametrů tohoto pohybu s praktickou ukázkou řešení.
Keywords: analýza pohybu; záznam pohybu; registrační rychloměr