MEZIREGIONÁLNÍ PŘEPRAVA NA ŽELEZNICI V ČR (Perner's Contacts, 2010)
Článek se věnuje železniční přepravě mezi kraji v České republice, se zaměřením na kraj Pardubický, kde je zjišťována i závislost mezi velikostí výjezdů a charakteristikami popisujícími jednotlivé kraje.
Keywords: železniční přeprava; Pardubický kraj; korelační analýza