STANOVENÍ POČTU PERIODICKÝCH OPRAV A NEPLÁNOVANÝCH OPRAV VZNIKLÝCH VLIVEM NÁSILNÉHO POŠKOZENÍ NA HNACÍCH KOLEJOVÝCH VOZIDLECH PRO NOVĚ NAVRHOVANOU OPRAVNU (Perner's Contacts, 2010)
Příspěvek je zaměřen na stanovení teoretického počtu periodických prohlídek a  oprav vzniklých vlivem násilného poškození na hnacích kolejových vozidlech  nejvýznamnějších dopravců v ČR. Tyto výpočty pak dále slouží jako vstupní hodnoty  do matematického modelu pro nalezení vhodné lokality navrhované opravny a dále  poslouží pro stanovení kapacitních výpočtů.
Keywords: vyvazovací opravy; hlavní opravy; násilné poškození; opravna