MAPOVÉ PODKLADY A VYUŽITÍ VÝPOČETNÍ TECHNIKY A GISU PRO TVORBU TRAS LINEK (Perner's Contacts, 2010)
Tento článek se zabývá možnostmi tvorby návrhu tras linek veřejné dopravy. Jsou zde uvedeny výhody a nevýhody jednotlivých metod včetně zhodnocení náročnosti jejich použití.
Keywords: doprava; mapa; snímek; GIS; linkotvorba