POSOUZENÍ VÝKONNOSTI STYKOVÉ KŘIŽOVATKY PO ZMĚNĚ PŘEDNOSTI V JÍZDĚ (Perner's Contacts, 2009)
Příspěvek se zabývá problémem kapacitního výpočtu neřízené stykové křižovatky. Je také poukázáno na změnu výpočtu při změně vedení hlavní pozemní komunikace. Výpočty byly provedeny na křižovatce Nad Porubkou – Rudná (rampa F) v Ostravě.
Keywords: křižovatka; výkonnost; silniční doprava