DISTRIBUOVANÁ APLIKACE EDITORU VLAKŮ (Perner's Contacts, 2009)
Článek popisuje možnosti nového editoru vlaků určeného pro sestavu jízdního řádu. Program nahrazuje editor CEV (Centrální editor vlaků). Je součástí nového informačního systému KANGO a KASO. Editor představuje distribuovanou aplikaci složenou z databázového serveru, aplikačního serveru a klientského programu.
Keywords: vlak; jízdní řád; editor vlaků; KANGO; KASO