ZÁKLADNÍ PILÍŘE INTEGROVANÉHO DOPRAVNÍHO SYSTÉMU (Perner's Contacts, 2009)
V článku jsou prezentovány základy plně funkčního integrovaného dopravního systému - přepravní podmínky, tarifní podmínky, provozní podmínky.
Keywords: integrovaný dopravní systém; osobní doprava; přepravní podmínky; tarifní podmínky; provozní podmínky