VODNÁ DOPRAVA AKO PODMIEŇUJÚCI FAKTOR A NÁSTROJ ROZVOJA TURIZMU MEDZIBODROŽIA (Perner's Contacts, 2009)
Poloha regiónu Medzibodrožie vytvára predpoklady pre rozvoj vodnej turistiky a rozvoj podnikania v rámci infraštruktúry cestovného ruchu. Popisujú sa prírodné, kultúrne a iné špecifiká tejto oblasti. Analyzujú sa súčasné plavebné podmienky predovšetkým na rieke Bodrog.
Keywords: rieka Bodrog; Medzibodrožie; cestovný ruch; vodná turistika