DELENIE RIZÍK V ŽELEZNIČNEJ DOPRAVE (Perner's Contacts, 2009)
V článku sú opísané aktuálne poznatky z oblasti identifikácie rizík v železničnej doprave; rozdelenie a zoskupenie rizík, ktoré ohrozujú časti železničného dopravného systému.
Keywords: neistota; riziká; železničná doprava