INFORMAČNÝ SYSTÉM V INTEGROVANOM DOPRAVNOM SYSTÉME (Perner's Contacts, 2009)
Článok sa zaoberá spôsobmi, ktorými možno poskytnúť cestujúcim kvalitné a dostupné informácie v rámci cestovania v integrovanom dopravnom systéme. Zároveň opisuje možnosti riešenia technickej prevádzky a údržby informačného systému.
Keywords: cestujúci; informácie; systém