ODVOZENÍ PŘEPOČTOVÝCH KOEFICIENTŮ SILNIČNÍCH VOZIDEL V DOPRAVNÍM PROUDU DLE JEJICH DYNAMICKÝCH CHARAKTERISTIK (Perner's Contacts, 2008)
Příspěvek se zabývá problémem určení přepočtových koeficientů silničních vozidel v dopravním proudů podle jejich základních dynamických charakteristik. Článek je založen na výsledcích činnosti v rámci Laboratoře silniční dopravy a Laboratoře silničních vozidel při Institutu dopravy, VŠB-TU Ostrava.
Keywords: dopravní proud; silniční doprava; jednotkové vozidlo