ANALÝZA ZPOŽDĚNÍ VLAKŮ OSOBNÍ DOPRAVY (Perner's Contacts, 2008)
Příspěvek se zabývá zpožděním vlaků osobní dopravy dopravce České dráhy, a.s. v měsících leden až srpen 2008 a příčinami jejich vzniku.
Keywords: železniční doprava; zpoždění; hlavní příčiny zpoždění