POROVNANIE VÝŠKY NÁKLADOV ZA PRÍSTUP NA DOPRAVNÚ INFRAŠTRUKTÚRU V CESTNEJ A ŽELEZNIČNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVE NA VYBRANÝCH ÚSEKOCH V PODMIENKACH SLOVENSKEJ REPUBLIKY (Perner's Contacts, 2020)
Príspevok sa zaoberá porovnaním nákladov spojených s prístupom na dopravnú sieť v cestnej a železničnej nákladnej doprave na vybraných úsekoch v podmienkach Slovenskej republiky. Analyzuje  náklady na vybraných trasách z hľadiska absolútnej a jednotkovej ceny a porovnáva faktory vplývajúce na tieto náklady.
Keywords: dopravná infraštruktúra; náklady; poplatky; faktory; nákladná doprava