HODNOCENÍ SPOKOJENOSTI CESTUJÍCÍCH S KVALITOU MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY (Perner's Contacts, 2006)
V příspěvku je popsána metoda hodnocení spokojenosti cestujících s kvalitou MHD, která byla prakticky ověřena při dopravním průzkumu kvality přemístění v ostravském systému MHD v letech 2001-2004.
Keywords: hodnocení spokojenosti; kvalita přemístění; městská hromadná doprava