NOVÁ METODIKA VÝPOČTU PROPUSTNOSTI MEZISTANIČNÍHO ÚSEKU S ODBOČKOU (Perner's Contacts, 2008)
Stávající metody pro výpočet propustnosti mezistaničního úseku s odbočkou jsou nevyhovující. Článek prezentuje návrh nové metodiky, která se snaží tento problém řešit a která současně je v maximální možné míře kompatibilní se stávající metodikou výpočtu propustnosti dle vyhlášky 406 UIC.
Keywords: kapacita; odbočka; traťová kolej