ZÁKLADNÍ ANALÝZA INTERAKCE MEZI ČLOVĚKEM A STROJEM – DOPADY NA DOPRAVNÍ SPOLEHLIVOST A BESPEČNOST (Perner's Contacts, 2011)
Táto štúdia pojednáva o možnostiach využitia interakciu medzi ľudským subjektom a strojom, je vhodné si uvedomiť, že technické vybavenie predstavuje jeden z najdôležitejších faktorov ovplyvňujúcich prevádzkovú spoľahlivosť a bezpečnosť. Minimalizovanie strát je dominantná motivácia pre činnosť v tejto oblasti.
Keywords: bezpečnosť; spoľahlivosť; HMI