VYUŽITÍ FLOYDOVA ALGORITMU NA SITÍCH (Perner's Contacts, 2011)
Článek se zabývá využitím Floydova algoritmu pro výpočet vzdáleností na síti, propustností sítě a nejspolehlivější cesty sítě.
Keywords: Floydův algoritmus; distanční matice; vzdálenosti na síti; propustnost sítě; nejspolehlivější cesty sítě