INFORMAČNÍ SYSTÉM INTEGROVANÉHO DOPRAVNÍHO SYSTÉMU (Perner's Contacts, 2011)
Příspěvek se zabývá problematikou informačních systémů integrovaných dopravních systémů. Řeší základní předpoklady a cíle, základní prvky a obsahovou náplň včetně informačního servisu u těchto informačních systémů.
Keywords: integrovaný dopravní systém; informační systém; fáze cesty; informační servis