SROVNÁNÍ KONFLIKTNÍCH SITUACÍ NA RŮZNÝCH TYPECH OKRUŽNÍCH KŘIŽOVATEK (Perner's Contacts, 2013)
Článek uvádí stručně výsledky videoanalýzy konfliktních situací na různých typech okružní křižovatky ve městě Havířov – dvoupruhové, spirálové a spirálové se světelným signalizačním zařízením. Textová část příspěvku je doplněna videozáznamy konfliktních situací, které jsou umístěny na internetových stránkách.
Keywords: okružní křižovatka; konfliktní situace; videoanalýza