SPOPLATNENIE OBMEDZENIA PREVÁDZKOVEJ KAPACITY ŽELEZNIČNEJ INFRAŠTRUKTÚRY (Perner's Contacts, 2014)
Príspevok sa detailne zaoberá spoplatnením obmedzení prevádzkovej kapacity železničnej infraštruktúry. Analyzuje dôvody, rozoberá možnosti a dôvody spoplatnenia alebo nespoplatnenia jednotlivých prípadov obmedzenia prevádzkovej kapacity.
Keywords: infraštruktúra; kapacita; spoplatnenie; úhrada