(untitled) (Perner’s Contacts, 2015)
Příspěvek se zabývá podrobnou konstrukcí pryžových dopravních pásů a jejich spojováním. Úvod se zaměřuje na všeobecné využití dopravních pásů v průmyslu. První kapitola je rozdělaná do dvou částí, kde první část se věnuje pryžo-textilním pásům, včetně výroby textilních vložek. Druhá část první kapitoly se zabývá ocelokordovými pásům. Druhá kapitola je věnována způsobům spojování dopravních pásů pomocí mechanických spojek a vulkanizace (za tepla a za studena).