(untitled) (Perner’s Contacts, 2016)
Článek pojednává o pneumatikách, které jsou používány u zemědělské techniky. V článku jsou zmíněny specifika pneumatik používaných v zemědělství oproti pneumatikám pro silniční vozidla. Současně je krátce zpracována problematika kolového a pásového podvozku traktoru.