(untitled) (Perner’s Contacts, 2016)
Článek pojednává o možnostech změny adhezních podmínek mezi kolem automobilu a vozovkou. Ve článku jsou uvedeny jednotlivé způsoby, jak je možné v současné době ovlivnit kontaktní podmínky styku mezi koly silničního vozidla a vozovkou. Současně jsou uvedeny klady a zápory jednotlivých řešení a je vytvořen nový typ řízení adhezívních podmínek v podobě SlideWheel.