(untitled) (Perner’s Contacts, 2017)
Tento článek se zabývá interním auditem technologických procesů a jeho implementací do prostředí kontejnerového terminálu. V rámci dané oblasti byla identifikována rizika, přiřazeni vlastnící rizik a formulována doporučení k eliminaci rizik. Tato doporučení směřují především k optimalizaci technologických procesů a zabránění omezení překládkových operací.