(untitled) (Perner’s Contacts, 2017)
Predmetom článku je priblíženie sa k problematike prepravy nákladu medzi juhovýchodnou Áziou a Európou prostredníctvom štruktúry námorného systému. Zvláštna pozornosť je venovaná námorným prieplavom a úžinám na tejto trase.