(untitled) (Perner’s Contacts, 2007)
Príspevok rozoberá problematiku vývoja prepravných výkonov v hromadnej osobnej doprave. Analyzuje mestskú hromadnú dopravu, regionálnu dopravu a diaľkovú dopravu. V ostatnej časti príspevok porovnáva jednotlivé druhy dopravy z hľadiska času prepravy s individuálnym motorizmom.