(untitled) (Perner’s Contacts, 2007)
Článek se zabývá provozním hodnocením městské hromadné dopravy. Provozní hodnocení zahrnuje kriteria související s provozem MHD tj. charakteristiky dopravní sítě MHD, časovou dostupnost zastávek MHD a časovou dostupnost centra města. Tato provozní kriteria jsou v článku hodnocena na konkrétním příkladu městské hromadné dopravy v Ostravě.