(untitled) (Perner’s Contacts, 2007)
Článek se zabývá výpočtem vlivu zavedení elektronického mýta na cenu přepravy v ČR pro české i zahraniční dopravce. Je první vypočtenou hodnotou, která zatím není přesná. Tento výpočet bude dále zpřesňován přidáváním dalších vrcholů do matice, což je ovšem velice časově náročné. Tento článek dává návod jak si tento vliv může spočítat každý dopravce v závislosti na svých přepravách.