(untitled) (Perner’s Contacts, 2007)
Článok sa zaoberá aktuálnou problematikou integrácie hromadnej osobnej dopravy. Uplatnenie IDS v praxi môže priniesť ekonomické efekty týkajúce sa zníženia súčasnej úrovne dotácií štátu do všetkých druhov hromadnej osobnej dopravy, sprehľadnenie toku finančných prostriedkov plynúcich do prevádzky hromadnej osobnej dopravy a celkové skvalitnenie poskytovaných dopravných služieb.