(untitled) (Perner’s Contacts, 2007)
Problematika návrhů na úpravu stávajících právních předpisů ČR souvisejících s krizovým řízením v dopravě byla rozdělena do částí krizového řízení, železniční dopravy a silniční dopravy. Jsou zde zuvedeny některé příklady právních úprav a doplňku ke stávající legislativě.